Over ons

In 1988 richtte de ondernemer Harry van Berkel het bedrijf Power Health in Breda op. Sinds haar oprichting heeft Power Health zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige natuurlijke producten, onder de naam activO.

Benieuwd naar meer? Lees hieronder meer.

Geschiedenis

Power Health levert nu met succes activO voedingssupplementen en activO microtreatment in 6 landen. Naturtint haarkleuren en verzorgende producten in 5 landen binnen Europa.

Power Health is niet alleen van mening dat zijn producten van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd moeten zijn maar dat men ook oog voor de natuur en maatschappelijke belangen moet hebben.

Power Health heeft meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van voedingssupplementen en microtreatment en is dus bekend met alle aspecten van de producten en productie.

Power Health is een marktleider in voedingssupplementen, zowel verpakt onder eigen label als bulk goederen voor andere labels.

Al 25 jaar is Power Health marktleider met de meest natuurlijke permanente haarkleuring onder het merk Naturtint met de bijbehorende haarverzorgingsproducten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Power Health ondersteunt bedrijven in ontwikkelingslanden.

Naast het realiseren van onze doelen, is het voor Power Health erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn als bedrijf. Naast duurzaam produceren is het erg belangrijk om op te komen voor een betere wereld. Daarom ondersteunt Power Health als bedrijfsambassadeur het werk van o.a. Oxfam Novib en stichting Pandora Dogs Adoption. 

Phergal Laboratorios

In 1998 ging Harry internationaal op zoek naar een haarkleuring als aanvulling op het bestaande assortiment van Power Health. Dat heeft hij gevonden bij het gerenommeerde bedrijf Phergal Laboratorios in Spanje.

Phergal Laboratorios wist als eerste een permanente haarkleuring te produceren zonder ammoniak, resorcinol en parabenen, op basis van plantaardige ingrediënten.

Tijdens de eerste kennismaking in Madrid ontmoette Harry de eigenaar van Phergal, José Elvira Gálvez en zijn International Export Manager, Janine Carrol.

Janine Carrol was op zoek naar de juiste importeur-distributeur om Naturtint over de Spaanse grenzen te brengen en na een kort gesprek was de samenwerking tussen Phergal Laboratorios en Power Health een feit.

Onze merken

Power Health